Zelená kosmetika - Suchá, Michaela, 1975- (CPress, 2017)
Jejím cílem je ukázat, že v jednoduchosti je krása a v přírodních surovinách velká síla. Pojďme se spolu vydat na cestu malé kosmetické alchymie. Společně připravíme pleťové masky, krémy, tělová mléka, peelingy i osvěžující kosmetické vody. Nakladatelská anotace. Kráceno.