Štěstí na míru : kolik štěstí můžeme mít? - Toman, Ivo, 1966 únor 23.- (Taxus, 2014)
Autor hledá odpovědi na otázky týkající se lidského štěstí, zkoumá štěstí ve vztahu k mezilidským vztahům, úspěchu, smyslu života, ke zdraví a pátrá po tom, kolik štěstí v životě potřebujeme.