Posedlost úspěchem : vášeň, která tvoří i ničí - Toman, Ivo, 1966 únor 23.- (TAXUS International s.r.o., 2015)
Celé dějiny lidstva doprovázejí fantastické příběhy podceňovaných outsiderů, kteří překvapivě často vítězí nad jasnými favority. Naopak stále vidíme selhání těch, kteří podle všech předpokladů "musí" vyhrát.