Tauros : každá duše touží po svobodě - Otčenášek, Vojtěch, 1982- (Edika, 2017)
Chlapec bojuje s nepřízní osudu v podobě krutého otce, ale i se svým vlastním strachem z nadcházející události. Aristo potkává krásnou dívku Aliké a s ní zažívá první lásku. Nakladatelská anotace. Kráceno.