Get the louk : #je to na tobě - Dejmková, Lucie, 1991- (BizBooks, 2017)
Kniha určená především dívkám poskytuje tipy a rady pro základy líčení, s čím začít, jaké přípravky koupit, jak se v kosmetice orientovat, různá inspirativní líčení ap.