Hry pro malé cestovatele : nikdy neuslyšíte: kdy už tam budeme? - Kalábová, Naděžda, 1966- (Fragment, 2017)
Příručka především pro rodiče a jejich děti, která nabízí celou škálu drobných her a hádanek vhodných zejména na dlouhé cesty.