Hygge : prostě šťastný způsob života - Wiking, Meik, 1978- (Populárně naučná, 2017)
Autor se rovněž zamýšlí nad tím, jak vůbec lze měřit lidské štěstí a proč Dánové pravidelně z různých výzkumů vycházejí jako nejšťastnější národ na světě. Vidí zde souvislost se severským modelem sociálního státu. Doplněno mnoha konkrétními tipy a fotografiemi.