Deník lásky- Cesta 1. díl - Fišarová, Lucie (Treybel s.r.o., 2017)
Lea Sýkorová je mladá, hezká a ambiciózní dívka, která v pubertě pod tíhou odpovědnosti podlehla špatnému směru života. Začínala v novém městě, v kterém si našla novou práci. Postupem času se poprala se vším co jí trápilo, jenom jedna věc jí stále chyběla, tou věcí bylo sebevědomí. Snažila se ho najít ať to stojí co to stojí, ale hlavním pomocníkem byla změna jejího životního stylu. Za podpory kamarádů se pustila do radikálního hubnutí, což jí přineslo kýžené ovoce. Konečně se cítí spokojená, bohužel všechno není tak jednoduché jak se může na první pohled zdát. Její život se změní zrovna ve chvíli, kdy to nejméně očekává. Bude se muset znovu prát, a to hned několikrát. Za lásku je totiž někdy důležité bojovat.