Neurodegenerativní onemocnění - Rusina, Robert, 1969- (Aeskulap, 2014)
Prakticky zaměřená publikace je určená neurologům, psychiatrům, geriatrům, psychologům a dalším zájemcům o problematiku neurodegenerativních onemocnění.