1000 holandských slovíček : ilustrovaný slovník - Harmsel Havlíková, Veronika ter, 1972- (Ilustrovaný slovník (Edika), 2012)
Ilustrovaný slovník znázorňující běžné životní situace, postavy, věci ap. k procvičování holandských slovíček určený začátečníkům, zejména dětem.