1000 španělských slovíček : ilustrovaný slovník - Galvis, Diego (Ilustrovaný slovník (Edika), 2013)
Ilustrovaný slovník znázorňující běžné životní situace, postavy, věci ap. k procvičování španělských slovíček určený začátečníkům, zejména dětem.