1000 vietnamských slovíček : ilustrovaný slovník - Hlavatá, Lucie, 1960- (Edika, 2017)
Slovíčka se zaměřují na různá témata (dům, rodina, nákupy, doprava, sport atd.). Každý tematický celek obsahuje také nejdůležitější fráze. Součástí příručky je rovněž česko-vietnamský slovníček, základní informace o vietnamské výslovnosti a přehled nejpoužívanějších vietnamských slovních obratů.