Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany - Zmrzlý, David, 1974- (CPress, 2017)
Fotografická kniha obsahuje recepty vařených i raw jídel na přípravu snídaní, obědů, večeří, dezertů. Všechny pokrmy jsou bezlepkové.