Fotbalová angličtina a němčina pro budoucí hvězdy - Olšovská, Dana (Edika, 2017)
Praktická knížka přijde vhod všem malým fotbalistům, kteří mají velké plány do budoucna. Aby se v cizích zemích uměli domluvit se spoluhráči či aby správně porozuměli trenérským pokynům, měli by znát spoustu slovíček a frází, které nenajdou v obyčejné jazykové učebnici. Osvojit si je mohou v šikovné příručce se spoustou ilustrací, které znázorňují běžné fotbalové situace. Obrázky jsou popsány, a to ihned ve dvou jazycích - angličtině a němčině. Každý tematický okruh je doplněn frázemi a cvičeními. Nakladatelská anotace.