Turistický zápisník - Pohl, Milan, 1982- (Fragment, 2017)
Jít na výpravu do přírody není jako vydat se na procházku do parku. Kdo nechce zabloudit v terénu, který ještě nezná, musí vědět několik důležitých věcí.