222 tipů a triků pro drony - Karas, Jakub, 1981- (Computer Press, 2017)
Lákají vás drony a přemýšlíte o nákupu? Jste již vlastníky dronu a chcete maximalizovat jeho potenciál? Hledáte praktické tipy, jak zlepšit svoje létání a kvalitu videí pořízených dronem? Přední český odborník na drony připravil soubor těch nejlepších rad, návodů a informací, které využijete při všech možných činnostech týkajících se provozování dronu. Tipy a triky jsou určeny nejen začátečníkům, užitečné postupy v knize najdou i pokročilí uživatelé. Nakladatelská anotace.