Tajemství kouzelného pírka : příběhy z muzea - Šoltys, Vladimír, 1963- (Edika, 2017)
Co Vlaďce vyprávěly ptačí exponáty v Jičínském muzeu. Příběh s kouzelnými prvky seznamuje se životy různých ptáků. Pro děti od 9 let.