Ve snech si ustelu - Růžička, Pettya Isabela (E-knihy jedou, 2017)
Soubor básní, jejímž hlavním tématem je Láska. V básních jsou především vyjádřeny pocity, které člověk prožívá, když miluje či strádá. Jednoduchá poetičnost, romantika a řeč srdce osloví mnoho čtenářů. Titulní stranu vytvořila sama autorka.