Rawmania : přes 70 raw receptů k snídaním, obědům i večeřím - Karchová, Barbora (CPress, 2017)
V úvodu seznamuje se syrovou stravou a její přípravou. Následují recepty na snídaně, nápoje, svačiny, polévky, saláty, tortilly, dresinky, dezerty, dorty, zmrzliny...