Plavání pod molem zakázáno - Kočí, Miroslav (E-knihy jedou, 2017)
Obyčejná česká rodina se dvěma dětmi a jedním psem vyráží na čtrnáctidenní dovolenou do autokempu pod stan. Tam se seznamuje s různorodou směsicí dalších rekreantů. Hlava rodiny brzy nachází souputníka pro pitný režim a zanedbávání rodinných povinností. Komické zápletky kempového panoptika na sebe nenechají dlouho čekat.