Přízrak - Nesbø, Jo, 1960- (Fleet, 2014)
Již devátý díl z bestsellerové detektivní série s norským vyšetřovatelem Harry Holem. Strhující příběh podává Jo Nesbo prostřednictvím dvou prolínajících se životních osudů rozdílných hrdinů.