Mowgli's story = Mauglí - Olšovská, Dana (Dvojjazyčná kniha pro začátečníky, 2017)
Příběh o Mauglím je zpracován pro začínající čtenáře, kteří si chtějí vyzkoušet, jak si poradí se souvislým textem v angličtině.