Pozornost : skrytá cesta k dokonalosti - Goleman, Daniel, 1946- (Pod povrchem, 2014)
Autor radí jak se naučit udržet a trénovat pozornost, a přesvědčivě líčí, jak je bezchybné soustředění důležité v mnoha oblastech našeho života.