Velké případy kpt. Černé 1 - Militká, Hana (E-knihy jedou, 2017)
Autorka detektivních románů „Kapitán Bartoš Zasahuje“ přináší další sérii detektivek pod názvem „Velké případy kpt. Černé“.Předmluvu k sérii „Velké případy kpt. Černé“ vytvořila kapitánka MUDr. Jani Nekolová, Ph.D.V první detektivce nazvané „Čas nedoběhneš“ se podíváme do jednoho pražského domu, kde žijí celkem spokojeně i starší manželé. Vše plyne klidně, dokud se do jejich života nepřiplete vražda. Vyřeší kapitánka, zvaná svými nejbližšími Marion, záhadnou smrt spisovatelky? Podaří se jí i jejímu týmu uspět? Čtěte detektivní román „Velké případy kpt. Černé 1“ s podtitulem „Čas nedoběhneš“, dozvíte se víc.