Nauč se to! : jak se s pomocí vědy efektivněji učit a více si pamatovat - Brown, Peter C. (Žádná velká věda, 2017)
Nauč se to! je návod, jak se efektivně porvat s učením a pamatováním si - a pokud jste pedagog nebo lektor, tak i s tím, jak svoje znalosti předávat co nejúčinněji.