Labyrint u Mrtvého ženicha - Rečková, Jana, 1956-2018 (Fantom Print, 2017)
Maloměsto Klášterek nepůsobí navenek nijak výjimečně. Jeho obyvatelé však umí dobře skrývat své největší tajemství, kterým je rozsáhlý podzemní Labyrint. O rozvětvené podzemní síti katakomb se tradují legendy, ale málokdo sem ze strachu vyhledává cestu. To se mění ve chvíli, kdy se skupina dětí zvaných Zrůdičky dostává do zásadních problémů, které hodlá řešit s pomocí potencionálního nadpřirozena. Ale i když jste v normálním světě bezmocní, neznamená to, že v katakombách se vám dostane pomoci. Zde vládnou svérázné zákony a jeho návštěvníky možná nakonec šokuje překvapivá pointa.