Desatero pro holky v nejlepších letech - Formáčková, Marie, 1952- (XYZ ve společnosti Albatros Media a.s., 2017)
Autorky se na příkladu malých příběhů zabývají otázkou, jak naplnit nový, svobodnější čas "v nejlepším věku", přinášejí nejrůznější tipy na aktivity, nevyhýbají se ani láskám a sexu.