Nesvatý otec - Dvořák, Marek, 1987- (Pevnost (Epocha), 2017)
Fantasy novela ve stylu "meče a magie" je debutovým dílem českého redaktora literárního portálu a vypráví příběh nehodného syna urozené rodiny v temném fantasy světě.