Svoboda v jídle jednou provždy : jak se zbavit špatných návyků, pocitů viny a úzkostí spojených s jídlem - Hartwig, Melissa (Fit & food, 2017)
Promyšlený plán, který vás ve třech krocích provede procesem stravovacího restartu a pomůže vám sestavit vyvážený jídelníček na míru přímo pro vás - jídelníček, který vám už zůstane po celý život. Díky této knize odhalíte svoje nevhodné stravovací návyky, rozpoznáte spouštěče související s jídlem a dokážete zvládat pokušení. Naučíte se odhadnout, kdy hrozí, že sklouznete zpátky do starých kolejí, a jak tomuto nebezpečí zabránit. Nakladatelská anotace. Kráceno.