Farmář na poli - Říčka, Vítězslav (E-knihy jedou, 2017)
Farmář na poli je dalším dílem o putování dvou postav v poetickém příběhu uskutečněné, ale nenaplněné lásky v krajině ve dvou zemích, kde se nachází čarodějné farmaření. V osadách magických, tajích, ve dnech i nocích farmář potkává různé děje v časech básnických. Následovaných dalšími postavami v poezii farmářské v čarodějčiných cestách za hledáním společného blahobytu a štěstí. Kniha je psána v imaginativní biografii Farmáře v místech, která jsou reálná a přesto magická a tajemná, v knize Farmář na poli, která je svou poetikou záhadná.