Angličtina pro radost II. - Ludvík, Richard (KKnihy.cz, 2017)
Studujete pár let angličtinu a neumíte si říct ani o vodu?Jste věční začátečníci a neposunuli jste se ve vaší angličtině dál? Chtěli byste více cestovat, získat lepší pracovní příležitosti nebo se třeba všude domluvit? K tomu vám může pomoct Anglicko-česká e-kniha pro mírně pokročilé, která je zaměřená na cestování a každodenní situace. Budete procvičovat 600 slovíček v krátkých mini-příbězích a rozhovorech. Mimořádnou výhodou na konci e-knihy je česká výslovnost všech slovíček. Učte se gramatiku přirozeně a bez vysvětlování. Konečně budete vědět, jak se slovíčka v angličtině vyslovují. Můžete očekávat procvičení minulého času a zlepšení vaší anglické výslovnosti. Budete číst anglicky, překládat do češtiny a tak se zlepšovat. Důležitá slovíčka a fráze se v těchto originálních textech hodně opakují. Jak rychle to projdete, záleží jen na vás. Líbil se vám první díl pro začátečníky nebo vám nevyhovuje klasická učebnice? Stáhněte si tuto e-knihu a začněte číst na vaší čtečce, mobilu, tabletu nebo počítači. Nečekejte na zítra, ale začněte ještě dnes.” Více o autorovi: http://www.kknihy.cz/ludvik/