Na jeden nádech : volné potápění, smrt a touha pokořit hranice lidských možností - Skolnick, Adam (Jota, 2017)
Poutavé a působivé nahlédnutí do zákulisí podivuhodné a fascinující sportovní disciplíny volného potápění a příběh tragického a předčasného skonu Nicholase Mevoliho, největšího volného potápěče Ameriky.