Recepty starých mistrů, aneb, Malířské postupy středověku - Hřebíčková, Barbora A., 1965- (CPress, 2017)
Knížka shromažďuje historické malířské recepty z období od starověku do baroka, které dokumentují dobovou uměleckou praxi.