Betonové dekorace - Koukalová Uličná, Irena (CPress, 2017)
Díky tipům a trikům, které se dozvíte, budou vaše betonové výrobky vypadat profesionálně a vyjdou vás jen na pár korun, jež dáte za pytlík s cementem. Dozvíte se, jak beton správně namíchat, jak se suší, dále opracovává a zdobí. Podle konkrétních projektů doplněných o podrobné fotopostupy si mimo jiné můžete doma vyrobit květináč na zeď, lampu, pytel na květiny, kelímek, talířek, stojan na vařečky... a mnoho dalšího. Nakladatelská anotace.