Moje válečná odyssea : vzpomínky legionáře Vladimíra Vaňka - Vaněk, Vladimír, 1895-1965 (Edice pamětí Československé obce legionářské, 2017)
Vzpomínky legionáře a aktivního účastníka československého zahraničního odboje na období první světové války.