Ledový drak - Knaak, Richard A., 1961- (DragonRealm, 2005)
Cabe Bedlamovi se podařilo zahnat draky do Dračích říší. Draci a lidé žijí momentálně v napjatém míru. Náhle se však stane něco hrozného. Krutý Ledový drak uvolní prastaré smrtonosné kouzlo - Poslední zimu. Za pomoci tohoto kouzla chce dobýt Dračí říše a lidstvo uvrhnout v zapomnění. Cabe Bedlam je však ochotný se drakovi postavit a kouzlo přemoci. Cena, kterou za to zaplatí, je ale opravdu neskutečně vysoká.