Otčenáš - Mucha, Alfons, 1860-1939 (Volvox Globator, 2010)
Originální mystický výklad základní křesťanské modlitby doprovodil A. Mucha ilustracemi a bohatou knižní výzdobou ve stylu secese. Vydáno dle originálu z roku 1899 (Paříž) a podle českého vydání z roku 1906.