Strom přání - Faulkner, William, 1897-1962 (Albatros, 2017)
"Když v předvečer narozenin vlezeš do postele levou nohou napřed, a než si lehneš, převrátíš polštář, pak se může stát cokoli". Malá Dulcie se v den svých narozenin vzbudí a v pokoji najde cizího chlapce. Po kratším přemlouvání se s ním vydá na neobyčejný výlet, na němž se splní nejedno přání. Nakladatelská anotace. Kráceno.