Vzpomínání - Dujková, Eleonora, 1929-2018 (Zámek Doudleby nad Orlicí ;, 2014)
Vzpomínky příslušnice rodu Bubnů z Litic na léta dětství, život za války i v poválečném Československu. Střípky vzpomínek se uzavírají po revoluci r. 1989 na rodinném sídle, na zámku v Doudlebách, který byl původním vlastníkům vrácen.