Fotografické tipy a triky II. díl - Němcová, Marie (Marie Němcová, 2017)
Skvělé snímky vyžadují zvládnout kontrast, grafiku, vyváženost v obraze, celistvost figury i roli prvků v obraze. To vše a ještě více poradí tato kniha a její I. díl.