Příhody z notového sešitu - Huštan, Radek (Albatros, 2017)
Hudba - to nejsou jen drobounké černé noty v notové osnově a nehybné kusy dřeva a strun v hudebních nástrojích. Hudba je živel, který dokáže dát hlas bouři i spojit dvě lidská srdce. Pohádky o muzikantech, hudebních nástrojích a písničkách se mohou stát inspirací do hodin hudební výchovy či nauky, ale zábavným čtením s využitím hudební terminologie. Jednotlivé kapitoly doprovázejí černobílé ilustrace.