Hrátky s abecedou - Dvořáková, Jaroslava (Albatros Media a.s., 2017)
Chcete, aby se vaše dítě naučilo poznávat písmenka a učení ho bavilo? Vyzkoušejte naši hravou abecedu plnou veselých říkanek. Jednoduché básničky jsou doplněny zábavnými úkoly, díky kterým si děti jednotlivá písmenka lépe procvičí a snadno si je zapamatují. Knížka je vhodným doplňkem k výuce čtení nejmenších školáků, případně předškoláků. Využijí ji jak učitelé, tak rodiče při domácím procvičování.