Jakubův cestovní deník. - Čech, Jakub, 1973- (XYZ, 2017)
Autor popisuje formou deníkových záznamů své zážitky a zkušenosti z Národní pacifické hřebenovky (Pacific Crest Trail), náročné trasy vedoucí po západním pobřeží Spojených států od Mexika po Kanadu.