O ženách s trochou smutku - Votruba, Jiří London (E-knihy jedou, 2017)
Někdy člověk prožije smutek, který nečekal. Je tak intenzívni, že dokáže brečet jako malý kluk či holka. Trvá to v něm dost dlouho. Nechutná mu jíst, nebaví ho společnost dělající si legraci, podle něho z úplných pitomostí. Nikdo nevnímá jeho smutek, nikdo mu nepřijde na pomoc. Ale pak se najednou probere. Vyleze ze své mrzoutské ulity a spatří, že život není tak špatný, jak se mu zdál. Nabízená knížka soustřeďuje devět příběhů o vztahu mezi mužem a ženou, jejichž průvodcem je smutek a konec u některých není hned v dohlednu.