Vyšehradský hřbitov - Bedrníček, Pavel, 1930-2010 (Volvox Globator, 2008)
Průvodce po Vyšehradském hřbitově přináší přehledný plán hřbitova s čísly hrobů od 1 do 110. Autor se u každého očíslovaného hrobu zastavuje a podává stručnou informaci o zde pohřbené osobnosti. Knížka má též malou kapitolu o historii budování Slavína a o slavných lidech, kteří zde byli pohřbeni.