Václav Malý : rozhovory - Kabát, Jindřich, 1953-2020 (XYZ, 2017)
Kniha rozhovorů s pražským biskupem umožňuje poznat Václava Malého nejen jako církevního hodnostáře, ale také jako aktivního odpůrce totalitního režimu i jako obyčejného člověka.