Vincent a Bóďa - Tajemství Hraničního lesa - Šinkovský, Martin (Albatros Media a.s., 2017)
Tentokrát Bóďu a jeho kamarádku Lotku čeká pořádné zimní dobrodružství na sněhu. Vypraví se totiž spolu s Vincentem ke Králickému Sněžníku, do tajemného Hraničního lesa. Právě tam totiž zmizely sudy s vzácným borůvkovým vínem i Darek, Vincentův známý. Souvisí jejich zmizení nějak? A je pravda, že v Hraničním lese žijí kouzelné bytosti? Bóďa s Lotkou se o tom přesvědčí na vlastní oči…