Jedlé dárky od rebarboraskitchen - Říhová, Barbora (Albatros Media a.s., 2017)
Tato kniha vám bude cenným pomocníkem a rádcem, abyste mohli obdarovat své blízké něčím, co jste pro ně vytvořili sami a s láskou. Podle této knihy můžete vyrobit desítky takových dárků. Naleznete zde recepty na sušenky, krekry, pralinky, likéry, paštiky, jerky, omáčky, nakládané potraviny, ochucené cukry a soli, netradiční marmelády, sirupy, léčivé čaje, bonbony, sirupy… Autorka také přidala kapitolu o tom, jak výrobky lákavě zabalit. Je známou českou food blogerkou - rebarboraskitchen.com.