Slovníček pojmů z českého jazyka a literatury - Brož, František, 1960- (Fragment, 2017)
Abecedně řazené pojmy z oboru jazykovědy a literární vědy. Obsah hesel: stručná definice; ukázka testu; požadovaná znalost. Určeno žákům 1. stupně ZŠ pro přípravu na osmiletá gymnázia.