Až moc blízko - Moran, Eleanor (Thriller (Motto), 2017)
Anglický detektivní thriller. Psychoterapeutka Mia se snaží odhalit, co se se skrývá za podezřelou sebevraždou jedné z mladých matek v malebném anglickém městečku.